Wat zij vonden

Liesje heeft onze trouwceremonie erg persoonlijk gemaakt en het leek alsof ze ons al jaren kende! Ze kon het ook goed vinden met onze ouders. De vrienden/ouders die zenuwen hadden om zelf even het woord te nemen voelden zich al veel meer op hun gemak door Liesje. Het voelde niet aan als ‘een ceremoniespreekster die onze ceremonie aaneen praatte’ maar eerder als een vriendin die het woord nam. Ze deed dit erg professioneel en paste het aan ons aan. Voor iedereen die een ceremoniespreekster zoekt: wij raden Liesje zeker aan

Eva & Kevin  Eva & Kevin - Storytelling

Liesje, bedankt voor een perfect georganiseerd Vlaams/Grieks/Europees trouwfeest ! Dankzij jou vielen de puzzelstukken allemaal mooi in elkaar. We kregen heel veel complimenten over de perfecte organisatie, alsof wij daar verdienste aan hadden 🙂 Bij deze geef ik ze dus graag aan jou door. Je moet soms gedacht hebben dat het niet echt duidelijk was wat voor feest we eigenlijk voor ogen hadden, en toch konden we achteraf zeggen dat het precies was zoals we het gewild hadden.

Ionna & Tom Ionna & Tom - Coördinatie, Planning & Styling

Liesje, Bedankt om van onze ceremonie op het strand in Ibiza een magisch moment te maken! Iedereen was vol lof over onze ceremonie en we hebben het ons geen moment beklaagd dat we geen ‘Spaanse/Engelse’ ceremoniespreker gevraagd hebben, want je hebt er iets heel moois van gemaakt!

Elien & Noach  Elien & Noach - Storytelling

Liesje, wat ben jij een topmadam! Je luisterde naar onze wensen en ging aan het werk. Alles was precies zoals we het in gedachten hadden. Ook van familie en vrienden hebben we positieve feedback gehad over de decoratie, bloemen en de ceremonie. Dankzij jou was onze dag om nooit meer te vergeten!

Alissia & Laurnet  Alissia & Laurnet - Planning, Styling, Coördinatie & Storytelling

Liesje heeft heel wat voorbereidingen op zich genomen, ook de zaken die wij helemaal zouden vergeten zijn. Contact met de juiste mensen: zanger en pianist, de aankleding en styling van de trouw, één van de beste keuzes in ons leven. Liesje had voor onze tuinceremonie een prachtige storytelling in elkaar gestoken, er zijn hier gewoon geen woorden voor. Wij kijken met heel veel plezier terug naar onze mooiste dag van ons leven met dank aan Event’L.

Sofie & Jonas  Sofie & Jonas - Storytelling

Thank you so much again! We had an incredible day and it wouldn’t have been possible without your help to make sure everything ran so smoothly. It was great not to have to think about anything and just focus on enjoying the party (we didn’t leave until 5 in the morning :D)! The ceremony was also lovely and many people commented on how much they liked it and how personal it was. 

Hannah & Giovanni  Hannah & Giovanni - Coördinatie & Storytelling

Van bij het eerste contact hadden we direct een heel goed gevoel bij jou. We hadden de perfecte partner gevonden voor wat voor ons de mooiste dag van ons leven moest worden. En dat is mede dankzij jou zeker gelukt! Je hebt die dag al onze zorgen weggenomen en hulp aangeboden waar nodig.

Shana & Michiel  Shana & Michiel - Coördinatie

Liesje is gewoon top! Ze was bij ons de storyteller op onze ceremonie, het was zo spontaan en persoonlijk verteld! Eigenlijk als Liesje binnenkomt lijkt het of je ze al jaren kent, heel aangenaam persoon! Een echte aanrader!

Sylvie & Kenneth  Sylvie & Kenneth - Storytelling

 

↑ Top of Page